Personvern

Scan VVS er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Skulle vi be deg om å oppgi visse opplysninger som gjør at du kan identifiseres når du bruker denne nettsiden, kan du være trygg på at den kun vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.


Scan VVS kan endre denne policyen ved å oppdatere denne siden. Denne policyen trer i kraft 21. juni 2024.

Hva vi samler inn

Vi kan samle inn følgende informasjon:

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn

Vi trenger denne informasjonen for å gi deg en bedre service, og spesielt av følgende grunner:

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen din er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi innført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å plasseres på datamaskinens harddisk. Når du godtar, legges filen til og informasjonskapselen hjelper til med å analysere nettrafikk eller gir deg beskjed når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler lar nettapplikasjoner svare deg som enkeltperson. Nettapplikasjonen kan skreddersy driften til dine behov, liker og misliker ved å samle inn og huske informasjon om dine preferanser.


Vi bruker trafikklogginformasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om nettsidetrafikk og forbedre nettsiden vår for å skreddersy den til kundenes behov.


Vi bruker kun denne informasjonen til statistiske analyseformål og deretter fjernes dataene fra systemet.


Samlet sett hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller annen informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss.


Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan hindre deg i å dra full nytte av nettstedet.


Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse lenkene til å forlate nettstedet vårt, bør du imidlertid merke deg at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet.


Vi kan derfor ikke være ansvarlige for beskyttelsen og personvernet til informasjon som du oppgir mens du besøker slike nettsteder, og slike nettsteder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør utvise forsiktighet og se på personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Din personlige informasjon

Vi vil ikke selge, distribuere eller lease ut din personlige informasjon til tredjeparter med mindre vi er pålagt ved lov å gjøre det. Du kan be om detaljer om personopplysninger som vi har om deg i henhold til databeskyttelseslovgivningen.


Dersom du ønsker en kopi av informasjonen om deg, vennligst kontakt: thomas@scanvvs.com

Hvis du mener at informasjonen vi holder på deg er feil eller ufullstendig, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Vi vil umiddelbart korrigere all informasjon som viser seg å være unøyaktig eller kan, på din forespørsel, fjerne informasjonen.

Cookies

Kan vi hjelpe deg?

Ring oss eller send oss en e-post, så finner vi sammen ut av hva du trenger.
ta kontakt