Om oss

Hvem, hva og hvor

Scan VVS leverer gode tekniske anlegg innenfor rørfaget, og det har vi gjort siden oppstarten i 2013. 

Først og fremst jobber vi med næringsbygg i offentlig og privat sektor. Vi har kapasitet til store og kompliserte oppdrag, men vi tar like gjerne de små jobbene. 

Kontoret vårt ligger i Torneroseveien 8 i Sandnes. De fleste oppdragene våre er på sørvestlandet, men vi tar også oppdrag i andre deler av landet.

Scan VVS har 20 ansatte, inkludert flere lærlinger. Vi tror på at kombinasjonen av ungt pågangsmot og årelang erfaring fra bransjen skaper en god bedrift. HMS og kvalitetssikring er svært viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å opprettholde et trygt arbeidsmiljø.

Scan VVS stiller høye krav til kvaliteten på jobben vi gjør. Vi skal alltid kunne stå for det arbeidet vi har levert etter at prosjektene er avsluttet. Rørleggerfaget er stadig i utvikling, og vi sørger derfor for at alle våre ansatte alltid er faglig oppdaterte. Vi har også sentral godkjenning, en frivillig godkjenningsordning administrert av Direktoratet for byggkvalitet.

Ta kontakt

Samarbeidspartnere

Sinus Totalteknisk er navnet på et godt samarbeid mellom Scan VVS og Sinus Elektro. Sammen leverer vi totaltekniske entrepriser, med Sinus Elektro som kontaktpunkt for entreprenørene. Samarbeidet gjør oss svært godt rustet for komplekse ombygginger og utbygginger av alt fra datahaller og simulatorrom til de største og mest avanserte næringsbyggene.

Kan vi hjelpe deg?

Ring oss eller send oss en e-post, så finner vi sammen ut av hva du trenger.
ta kontakt